Želite da izdate ili iznajmite, prodate ili kupite nekretninu?

Želite da izdate ili iznajmite, prodate ili kupite nekretninu?

#Izdavanje #iznajmljivanje #nekretnine #Beograd #Belgrade #stanovi #lux #luxury #apartment #realestate #realtor #rent #renting #Serbia #Srbija #costaproperties

Costa Properties je licencirana agencija koja se bavi posredovanjem pri prometu i zakupu stanova, kuća i poslovnih prostora u Beogradu.

Naša najveća preporuka su naši zadovoljni klijenti.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva razvili smo vlastitu metodologiju vrednovanja nekretnine i procenu realne tržišne vrednosti. Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s Vama.
Zakupcima / Kupcima pružamo usluge pronalaženja nekretnina koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku nekretnina i savetnu podršku.
Zakupodavci / Prodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih klijenata, profesionalizam, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.
Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre.

Za sve konsultacije i informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S’ poštovanjem,
CostaProperties

Leave a Reply