O NAMA

Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

O nama

Costa Properties je agencija koja se bavi posredovanjem u prometu i zakupu nekretnina u Srbiji.

Ovom prezentacijom želimo da Vam što bolje približimo našu ponudu nekretnina i da budete sigurni da ste imajući poverenja u nas prešli više od pola puta do ostvarenja svog cilja. Mi znamo da je nekretnina, poslednja velika vrednost i sigurnost koju ljudi poseduju, upravo zbog toga poslujemo savesno, organizaciono, kvalitetno i efikasno. Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili poslovnog prostora.

Želite da rentirate ili iznajmite nekretninu?

Učinićemo sve da to obavimo u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Naša najveća preporuka su naši zadovoljni klijenti. Na osnovu dosadašnjeg iskustva razvili smo vlastitu metodologiju vrednovanja nekretnine i procenu realne tržišne vrednosti. Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s vama. Zakupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku nekretnina i savetnu podršku. Zakupodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.

Uz pomoć najsavremenijeg kompjuterskog programa Vašu ponudu ili potražnju obrađujemo momentalno. Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre. Svi podaci koje dostavite agenciji tretiraju se kao poslovna tajna i kao takvi se ne prezentuju apsolutno nikome izvan agencije, a svi zaposleni se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata.

Sve nepokretnosti koje nudimo smo dobili u ponudu od vlasnika istih ili njihovih sudski ovlašćenih zastupnika (tražimo na uvid vlasnički list i ovlašćenje za zastupanje pri izdavanju nepokretnosti potpisano od vlasnika nekretnine). Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca. Radi bolje informisanosti zakupaca uveli smo označavanje stanova za koje imamo informaciju da trenutno nisu aktuelni.

U slučaju da Vam neki od ovih stanova odgovara, kontaktirajte nas a mi ćemo radi Vas proveriti njihovu aktuelnost. Takođe bismo zamolili i vlasnike da nas redovno obaveštavaju o aktuelnosti svojih stanova kako bismo pružili pravu informaciju zainteresovanima.

Agencija zadržava pravo izbora stanova koje će ponuditi i oglasiti.

2024. Sva prava zadržana. CostaProperties
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.